2/12/07

Επιλογή Ρολογιού

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα μάλλον παράλληλο σύμπαν, όπου μερικά πράγματα οδηγήθηκαν λίγο διαφορετικά απ’ όσο εμείς τα γνωρίζουμε...

Συνέχεια από:


ΠΡΟΣ στιγμήν η διαπίστωση ότι καθυστέρησε για το γραφείο πλημμύρισε τις σκέψεις του μυαλού του, στιγμιαία, χωρίς όμως να καταφέρει να πνίξει την ευδαιμονία που ένοιωθε.

ΦΟΡΕΣΕ γρήγορα-γρήγορα ένα σκούρο κουστούμι σε στενή γραμμή που αναδείκνυε -χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος- το γυμνασμένο του κορμί, με ένα μαύρο ελαφρύ πουλόβερ που έκλεινε απαλά στο λαιμό και ένα ζευγάρι δερμάτινα στιλάτα παπούτσια ενώ έβαλε στην άκρη για να φορέσει φεύγοντας ένα καφέ σκούρο κασκόλ.

ΤΟ σκέφτηκε για λίγο και στη συνέχεια άνοιξε το πρώτο συρτάρι του κομοδίνου του απ΄ όπου έβγαλε την αλουμινένια συσκευασία. Την άνοιξε, πήρε το FunClock, το τοποθέτησε πάνω στον καρπό του και αυτό προσαρμόστηκε σωστά, αγκαλιάζοντάς τον με τις δυο του άκρες. Είχε το μοτίβο ενός κλασικού ρολογιού, μόνο που ήταν διάφανο και αποτελείτο από εκατοντάδες, μάλλον χιλιάδες μικρές επιφάνειες ή έδρες από κρύσταλλο ζαφειριού που τις ένοιωθες μόνο ψηλαφίζοντάς τες.

ΜΕ τα δυο του χέρια έπιασε την κονσόλα χειρισμού που το συνόδευε και την ενεργοποίησε. Είχε εξοικειωθεί με τη χρήση της και ο χειρισμό της ήταν πλέον παιγνίδι.

ΑΠΟ το μενού πρώτα επέλεξε την κάσα του ρολογιού. Αμφιταλαντεύθηκε μεταξύ μιας από τιτάνιο και μιας από ατσάλι, αλλά τελευταία στιγμή επέλεξε τα ανθρακονήματα, αφού έδιναν μια γουστόζικη και ανάλαφρη οπτική αίσθηση, ενώ συλλογιζόταν ότι τέτοια φορούσαν οι αγαπημένοι του οδηγοί στους αγώνες ταχύτητας. Αμέσως το FunClock άναψε και πάνω στους χιλιάδες μικρούς κρυστάλλους του σχηματίσθηκε σε τρεις διαστάσεις το σώμα του ρολογιού. Απίθανο!

Η επιλογή του μηχανισμού αν και δεν ήταν κάτι που ήταν οπτικά διακριτή, πάντα του πρόσφερε μια κρυφή ευχαρίστηση. Του άρεσε να ξέρει μόνο αυτός – όπως και για τα εσώρουχα - ότι είχε επιλέξει έναν αυτόματο μηχανισμό τύπου Kinetic με ομοαξονικό σύστημα διαφυγής για υψηλή ακρίβεια χρονομέτρησης.

ΓΙΑ την πλάκα του ρολογιού, υπήρχε μια θαυμάσια λίστα για να επιλέξει, με μικρούς, μεγάλους ή καθόλου αριθμούς, με χοντρούς ή λεπτούς δείκτες, με ή χωρίς λεπτοδείκτες και όσους επιθυμούσε χρονογράφους σε οποιοδήποτε χρώμα.

ΤΗΝ πρώτη φορά που αγόρασε το FunClock πέρασε όλο το βράδυ του χωρίς να το καταλάβει διαβάζοντας και παίζοντας με τους εκατοντάδες συνδυασμούς που προέκυπταν από τυχαίες επιλογές. Αν και είχε ενεργοποιήσει την προεπιλογή με τα πιο διάσημα μοντέλα που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι τότε, σχεδόν ποτέ δεν είχε επιλέξει κανένα από αυτά. Αυτό ήταν και η επιτυχία του προϊόντος, να δημιουργεί μοναδικά ρολόγια.

ΤΕΛΙΚΑ επέλεξε μια minimal έκδοση, ένα δίσκο από τιτάνιο, χωρίς διακριτικά κατασκευαστή, με ένα δείκτη να γυρίζει γύρω από μεγάλους αριθμούς σκορπισμένους στην περιφέρεια, χωρίς λεπτοδείκτη αντιδρώντας ενστικτωδώς στην αρχική του σκέψη για την αργοπορία.

Η επιλογή του λουριού ήταν το αγαπημένο μέρος της διαδικασίας γιατί είναι καθαρά θέμα γούστου. Σκέφτηκε να επιλέξει ένα από φίνο δέρμα αλλά για να ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο διάλεξε ένα λουράκι από ελαστικό που ήταν αντίστοιχο της κάσας και έδινε την αίσθηση αντοχής στο νερό και στον ιδρώτα.

ΓΡΗΓΟΡΑ–ΓΡΗΓΟΡΑ επέλεξε ένα κρύσταλλο με ιδιαίτερη σκληρότητα και αρκετά ανθεκτικό στις γρατσουνιές, ενώ το έδεσε στη κάσα του ρολογιού με ένα απλό στεφάνι, χωρίς πολύτιμους λίθους ή βίδες, αλλά με μια αίσθηση ότι περιστρέφεται και αποτελεί μέρος του μηχανισμού χρονομέτρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ρύθμισε τη φωτεινότητα, τo contrast και την ένταση των χρωμάτων, αν και το είχε μόνιμα στην επιλογή της αυτόματης χρωματικής διόρθωσης - του επέτρεπε να κάνει αυτόματα διορθώσεις ανάλογα με το φωτισμό του κάθε χώρου - και μετά αξιολόγησε την επιλογή του. Φαινόταν πάνω στο χέρι του αληθινό, τέλειο, μοναδικό. Σκέφτηκε να αποθηκεύσει το σύνολο των επιλογών του αλλά όπως κάθε φορά το ανέβαλε...

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ το ανοικτό συρτάρι του κομοδίνου, το βλέμμα του έπεσε στο βάθος, σε ένα μικρό καλαίσθητο και ξύλινο κουτί. Αλήθεια πως το είχε ξεχάσει; Δεν έχασε χρόνο... Απενεργοποίησε το FunClock, το έβγαλε από το χέρι του και το τοποθέτησε με την αλουμινένια συσκευασία στην αρχική του θέση.

ΑΠΟ το μικρό ξύλινο κουτάκι, έβγαλε ένα αληθινό ρολόι! Ένα όμορφο κομμάτι, σχεδόν ολόκληρο από ατσάλι μαζί με τον μπρασελέ του που το φόρεσε προσεκτικά στον καρπό του. Ήταν του προπάππου του, που εργαζόταν στα ιστορικά τραίνα του ΟΣΕ και του το είχε χαρίσει η υπηρεσία σε κάποια επέτειο για την αντικατάσταση του δικτύου και των συρμών της. Το κοίταξε με νοσταλγία. Η λέξη ΟΣΕ δέσποζε στο κέντρο με μεγάλα γράμματα ενώ ένα τραίνο μινιατούρα έκανε βόλτες γύρω-γύρω, πάνω σε μικρές τρισδιάστατες σκαλιστές σιδηροδρομικές γραμμές που ένωναν τους αριθμούς που ο κάθε ένας τους ήταν και από ένας σκαλιστός γνωστός προορισμός.

ΤΟ βλέμμα του μέσα από το τζάμι του παραθύρου έπεσε πάνω στην Ακρόπολη που φαινόταν στο βάθος πάνω στον αρχαίο ιερό βράχο. Άστραφτε στο φως! Σκέφτηκε πως το βράδυ θα είχαν χρησιμοποιήσει την Πλύση.

ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ να βρουν λύση στο θέμα της ρύπανσης και της διάβρωσης, είχαν επενδύσει τα μάρμαρα με ένα τελείως λεπτό και διάφανο πολυμερές υλικό και ήταν τόσο τέλεια προσαρμοσμένο που ακόμα και αν άγγιζες τα μάρμαρα, δεν θα το αντιλαμβανόσουν! Αυτή η λύση είχε επιπλέον το πλεονέκτημα ότι με ένα απλό ψεκασμό που γινόταν κάθε πέντε ημέρες να απομακρύνονται οι ρύποι και οι βρωμιές με αποτέλεσμα πραγματικά να λάμπει.

ΘΥΜΗΘΗΚΕ ότι η εταιρία του είχε χάσει την τελευταία στιγμή αυτή τη δουλειά αν και είχε δώσει πολύ καλλίτερη προσφορά από ένα παρόμοιο προϊόν ενός ανταγωνιστή και μάλιστα είχε δημιουργηθεί σκάνδαλο που είχε πάρει μεγάλη διάσταση. Η εικόνα της δικηγόρου που είχε αναμειχθεί στο σκάνδαλο και μάλιστα της είχε ζητηθεί να δώσει εξηγήσεις εισέβαλε στο μυαλό του. Αποφάσισε ότι έπρεπε να πάει το συντομότερο στο γραφείο...

ΦΟΡΕΣΕ το σακάκι του, τύλιξε πρόχειρα το κασκόλ από πάνω, κατέβηκε την μεγάλη δρύινη σκάλα στο ισόγειο, προχώρησε προς την πόρτα εξόδου αφού πρώτα πήρε το χαρτοφύλακά του από το γραφείο και στάθηκε για έναν τελευταίο έλεγχο στον μεγάλο καθρέπτη πριν την πόρτα. Μια μικρή λάμψη εμφανίστηκε στην αριστερή πάνω γωνία του καθρέπτη, δηλώνοντας ότι σκάναρε και αναγνώρισε το είδωλο του και αμέσως μια σειρά από πληροφορίες γέμισαν την αριστερή πλευρά του.

ΚΟΥΜΠΩΝΟΝΤΑΣ το σακάκι του, ξεκίνησε να διαβάζει, ενώ το μυαλό του στριφογύριζε στην πρωινή γυναικεία μορφή που ο καθρέπτης του μπάνιου του είχε "παραδόξως" εμφανίσει και που σε αυτήν αναγνώρισε την δικηγόρο της ανταγωνίστριας εταιρίας στην υπόθεση της Ακρόπολης...


Αφιερωμένο εξαιρετικά σε αυτούς που ο περιορισμός της τεχνολογίας τους στερεί περισσότερες gadget-ιές στη ζωή τους.
------------------------------------
ΥΓ. 1) Μετά από 4 επεισόδια ακόμα δεν έχει καταφέρει να βγει από το σπίτι. Ίσως χρειαστεί άλλο ένα!

50 σχόλια:

Skouliki είπε...

περασα για μια καληνυχτα και ενα φιλακι

Μαριλένα είπε...

καλέ, εγώ προτιμώ το φανκι απο αυτό του παππού του!!

ομως, επειδη ειναι αργά και πιθανόν να μου διέφυγαν πολλά, θα ξαναπεράσω αύριο να (ξανα)διαβάσω προσεκτικότερα :))

Ra Ma είπε...

@skouliki, καληνύχτα βρε και καλή ξεκούραση.

@μαριλενα, ψάχνω χορηγό-επενδυτή για το FunClock μου!

Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα.

prasino liker είπε...

Περιμενω την συνεχεια !!!
Καλη εβδομαδα.

Ra Ma είπε...

@likeraki, να υποθέσω ότι σου άρεσε??? θα δω τι μπορώ να κάνω...

Καλή εβδομάδα!

betty είπε...

Έχω μία απορία, δεν κατάλαβα αυτό με το εσώρουχο και την αυτορύθμιση!!!
Επίσης, θέλω να πω ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ταινία που μέχρι τώρα θα την παρακολουθούσα με μεγάλο ενδιαφέρον. Όμως ο τύπος δε μ'αρέσει καθόλου με τα γκατζετάκια του και δεν θα ήθελα να ζω μαζίτου!!!

Ra Ma είπε...

@betty, διευκρίνησεις:

1) O μηχανισμός του ρολογιού είναι εσωτερικός δεν φαίνεται. Νοιώθει όμορφα και μόνο που το ξέρει, όπως κάποιος που φορά sexy εσώρουχα (συνήθως γυναίκες...), δεν φαίνονται αλλά ψυχολογικά σε ...ανεβάζουν! Άσχετο??? Να το αλλάξω λες?

2) Επειδή το ρολόι είναι virtual, σχηματισμένο από φως, πρέπει να φαίνεται ίδιο στον δρόμο (φυσικό φως) και σε ένα πιο σκοτεινό δωμάτιο. Αυτή την ρύθμιση φωτεινότητας την κάνει αυτόματα...

Σίγουρα κάποια θα υπάρχει που θα θέλει να είναι μαζί του...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

fevis είπε...

Αααα.. Έχω χάσει τεύχη... Πάω να διαβάσω τα προηγούμενα και... I will be back...:-)

Σπύρος είπε...

Ωραία αφιέρωση θα ήθελα πολύ να δω πως ειναι αυτό το ρολόι :) αναμένουμε συνεχεια

betty είπε...

Θύμιο, ίσως να μη χρειάζεται να το αλλάξεις, ίσως εγώ δεν κατάλαβα. Άστο και βλέπεις...

Ra Ma είπε...

@fevis, τον Arnold Schwarzenegger μου θύμισες στον Terminator...

Πρέπει να τρομάξω? :))

Ra Ma είπε...

@Lock, το ρολόι είναι εξαιρετικό. Όταν το φτειάξω θα βάλω φωτογραφία....

@Betty, το αφήνω έτσι. Παρτηρώ ότι άν αρχίσω να αλλάζω, θέλω να αλλάξω πολλά...

Dr_MAD είπε...

Πώπω τι νίλα ήταν αυτή μεσημεριάτκα Δευτέρας. Γιατί δεν προειδοποιείς ότι είναι σχετικά αυτοτελή! Anyway όμως γράφεις θαυμάσια. Φαντάσου ότι πείστηκα ότι υπάρχει το εν λόγω ρολόι (μετά από τόσο λεπτομερή περιγραφή) και έκανα search στο Google! Τζίφος όμως. Το ηθικό δίδαγμα προφανές και το υπονοούμενο του ειδώλου της γκόμενας προφανέστερο...

Παρεμπιπτόντως το μπλογοπαίγνιο με τα copyrights σου είναι μακράν ό,τι πιο έξυπνο έχω δει εδώ γύρω

Καλή εβδομάδαααα

Dr_MAD είπε...

oups
το τηλεχειριστήριο του tzonakou είναι μακράν το καλύτερο gadget. Ειναι must να το συμπεριλάβεις σε επόμενο τεύχος...

Ra Ma είπε...

χα,χα,χα το αστείο είναι ότι σε προηγούμενη ιστορία υπάρχει το nervePod και το nervePhone. Αν κάνεις αναζήτηση στο google βγάζει τη σελίδα μου.....

Σαν Ιχθύς που είμαι και εγώ πρέπει κάπου να περιγράψω τον ...κόσμο μου! Μάλλον υποβόσκει ένα ηθικό δίδαγμα αλλά δεν είναι ο αυτός ο σκοπός, το δε είδωλο της τύπισσας έχει να κάνει με προηγούμενο επεισόδιο.... Δεν ξέρω σε τι υπόγειες διαδρομές ταξίδεψε το μυαλό σου!

Είδα και τα καλλιστεία τα δικά σου...

Καλό μεσημέρι και να είσαι καλά.

nikisot είπε...

wow upo8esh akropolhs!!intrigka

roadartist είπε...

Σιγάαα...αγχώθηκα με τόσα ρολόγια!! .. Παλιά δεν φορούσα καθόλου ρολόι, για να μην έχω την έγνοια του χρόνου..ξέρεις.."άργησα ωχ ακόμα δεν εχω φύγει/φτάσει.." Μέχρι που ένας φίλος μου χάρισε κάποια περασμένα χριστούγεννα ενα (κλαψ..παλιες ωραίες στιγμές..) και δεν το έχω βγάλει απο τότε.. Εκτός απο κάποιες σπάνιες φορές!

Ra Ma είπε...

@moody, δεν είναι η Ακρόπολη Χρηματιστηριακή, δεν πιστεύω να τα μπέρδεψες ε?

KitsosMitsos είπε...

Έχω εξορίσει τα ρολόγια από τον καρπό μου, έτσι για αποβολή του άγχους.
Το κινητό βαριέμαι να το κοιτάω και στο ξύπνημα είμαι αυτόματος!

Καλό ή κακό;

Γιατρέ μου...

Ra Ma είπε...

@road, κάποτε τράκαρα με νταλίκα στην εθνική (βγήκε κάθετα στον δρόμο) και μετά από 3 ημέρες ξεκίνησα στη νέα μου δουλειά. Επειδή τη είχα δει "κάπως παρ' ολίγον νεκρός", σταμάτησα να φοράω ρολόι. Φεύγοντας από αυτή τη δουλειά μετά από 12 χρόνια οι συνάδελφοι, μου έκαναν δώρο ένα άλλο. Φοβερό?

Τώρα το έχω ξαναβγάλει.....

Καλό απόγευμα.

Ra Ma είπε...

@kitsos, είσαι ο καλύτερος. Πολύ σωστό σε βλέπω, συνέχισε έτσι όσο μπορείς.

Στην ιστορία μου αντιμετωπίζεται ως ...κόσμημα!!!!

Καλό απόγευμα!

Roadartist είπε...

Όντως φοβερό :)

So_Far είπε...

Εγώ πάλι δεν ήξερα το blog και θα ξεκινήσω από την αρχή.
Αλλά μου άρεσε και θα το παλέψω φιλότιμα.

Ra Ma είπε...

@So_Far, πάρτο ...χαλαρά, δεν χρειάζονται ζόρια!

Το "Όντως φοβερό" ακριβώς από πάνω δεν αναφέρεται στο blog ή στο post, αλλά σε ένα πιο πάνω σχόλιό μου!!! Μην παρασύρεσαι...

Καλό ταξίδι για αύριο.

Natalia είπε...

παρακαλώ θα ήθελα ενα funclock automatic με χρονογραφο, αυτόματη ρύθμιση σε απαλο ροζ φωτισμό και στεφάνι σκαλισμένο με διαμαντάκια και μικρά ζαφείρια.
Να το φοράω και να κατεβαίνω τη Συγγρού με 160?

φοβερό post. Φαντάσου να βγει κι από το σπίτι...

Ra Ma είπε...

@natalia, όλα αυτά που λες είναι μέσα στα χαρακτηριστικά του... Μπορούμε όμως να προσθέσουμε τη δυνατότητα το φως να αυξομειώνεται και να εκπέμπεται ανάλογα με τη μουσική και να είναι όπως ήταν οι μπάλες στις disco που κρεμόντουσαν από το ταβάνι. Αυτή θα είναι η έκδοση DiscoFunClock!

Αέρας θα την κατεβαίνεις τη Συγγρού και θα κάνεις και ... αίσθηση!

Καλημέρα!!!

laxanaki είπε...

Πολύ καλό... και αυτό και τα προηγούμενα... Πάντως το ρολογάκι του οσε και το funclock δε θα με χάλαγε να το έχω στη συλλογή μου... μια και έχω μανία με τα ρολόγια... είσαι πολύ καλός...(δεν είχα διαβάσει τις προηγούμενες και στην αρχή νόμιζα ότι αναφερόσουν στο σήμερα ;) )

red rose είπε...

άσε και δεν τα πάω και τόσο καλά με τον χρόνο.. σχεδόν πάντα με περιμένουνε και δεν μου αρέσει καθόλου..
Καλό μήνα! :))

Justine's Blog είπε...

Καλά έχεις τρελλαθεί; Το παίζεις συγγραφέας; Βρέ τι έβγαλε αυτό το μπλόγκινγ! Κρυμμένα ταλέντα!
Φιλάκια πρωινά πασπαλισμένα με χιόνι!

Ra Ma είπε...

@laxanaki, εντάξει αφού σου άρεσε θα σου στείλω ένα για τη συλλογή σου. Τώρα του παππού όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να στο δώσω! Σου υπόσχομαι όμως να σου το στείλω μια φωτογραφία.

Καλό απόγευμα.

Ra Ma είπε...

@red rose, και εσένα μια χαρά σε βλέπω!

Εδώ για να πας κάπου πρέπει να φύγεις καμιά φορά και δύο ώρες πριν, εκεί που είσαι φαντάζομαι οι αποστάσεις είναι κοντινές...
Πως τα καταφέρνεις και αργείς???

Καλό απόγευμα.

Ra Ma είπε...

Ιουστίνη μου, χα,χα,χα,χα είδες? είσαι υπεύθυνη για το χάλι μου!!! Εσύ και μετά η cook που δεν με άφησε να πατήσω το delete του blog!

Ένα λογαριασμό ήθελα για να επικοινωνώ μαζί σου και δες που κατάντησα. Παραμυθάς ενός παράλληλου σύμπαντος... ούτε καν του δικου μας!

Συγγραφείς είστε εσείς, εγώ υπερβολές προσπαθώ να γράφω για πράγματα που θα ήθελα να υπάρχουν για να τα διαβάζουν οι φίλοι μου και να γελάμε. Μόνο που όπως φαίνεται η παρέα μεγάλωσε...

Χαίρομαι που έχετε χιόνια -σε διάβασα- βάλε και καμιά φωτογραφία να ζηλέψουμε!

Πολλά φιλιά.

Justine's Blog είπε...

Αγαπημένε μου,
Αν έγινες συγγραφέας εξαιτίας μου, τότε έχω προσθέσει στη΄λογοτεχνία ένα μικρό λιθαράκι. Χαίρομαι που υπήρξα αφορμή αυτής της υπέροχης και μη αναχαιτούμενης έκφρασής σου.
Νάσαι καλά και να το μοιράζεσαι πάντα με καλούς φίλους.
Φιλιά

ΥΓ. Φωτογραφίες έβαλα στο αμέσως προηγούμενο πόστ.

prasino liker είπε...

Marconi
Eχεις ποτε προσεξει οτι ολα τα ρολογια σε οποιαδηποτε διαφημηση δειχνουν 10 και 10 ; Μηπως εχεις καποια εξηγηση;
Φυσικα και μου αρεσε η ιστορια σου.

Skouliki είπε...

ενα παραμυθι και ενα φιλι για να κοιμηθω ηρεμη παρακαλω

Ra Ma είπε...

Ιουστίνη μου ....πως και έχασα το προηγούμενο post δεν το κατάλαβα!!!!

Πάντα με τον καλό λόγο είσαι....

Καλημερα Μόντρεαλ!

Ra Ma είπε...

@prasino liker, δεν το έχω προσέξει... Τώρα που το είπες θα είμαι παρατηρητικός!!!!

Λες???

Λόγω φαντασιοπληξίας πολλές εξηγήσεις θα μπορούσα να δώσω, αλλά για να παρακολουθήσω το φαινόμενο πρώτα....

Καλημέρα.

Ra Ma είπε...

@skoulikaki, την κοκκινοσκουφίτσα την έχουμε πει?
Όχι?
Λοιπόν μια φορά και έναν καιρό....
... και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

Έλα φιλάκι και να σε σκεπάσω τώρα...

Άντε, καληνύκτα και όνειρα γλυκά!

betty είπε...

@Θύμιο, πώς και δεν έβαλες μια σχετική φωτό.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Καλέ....έχασα επεισόδια.
Πότε τα πρόλαβες όλα ετούτα και έφτασες ήδη στο 4ο....

Με γειά τα στολίδια σου!!!
Είσαι ο πρώτος (απ' όσο έχω δει τουλάχιστον), από την ανδρική παρέα που στόλισες.

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Skouliki είπε...

ξυπνηστεεεεεε δεν νυσταζω

Ra Ma είπε...

@betty, δεν βρήκα φωτο που να είναι με το θέμα σχετικό, άσε που δεν υπάρχει ...χρόνος!!!

Ra Ma είπε...

@Γλαρένια έκανα τον Άι Βασίλη ραδιοπειρατή!!! Είπα να δώσω ένα γιορτινό τόνο.... Κάνω ότι μπορώ!

Η ιστορία έχει αργήσει πολύ... Περισσότερο είναι στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του ήρωα, υπάρχει και ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας που ξετυλίγεται αλλά θα ήθελα να πήγαινε πιο γρήγορα!

Φιλιά και καλημέρα.

Ra Ma είπε...

@skoulikaki, τι έγινε? ξαφνικά χαλαρώσαμε?

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Εν αναμονή λοιπόν...

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Ra Ma είπε...

Γλαρένια, μη μου πεις ότι κάθεσαι και διαβάζεις τις υπερβολές που γράφω....

Αυτό τουλάχιστον θα με κολάκευε!!!

Καλό βράδυ!

red rose είπε...

Kαλημέρα marconaki!!
να έχεις μια όμορφη μέρα!!
Φιλια:)))

Βιργινία είπε...

Είναι το φετίχ μου το απόλυτο τα ρολόγια μεταξύ άλλων :-)

Ra Ma είπε...

@Τριανταφυλλάκι ευχαριστώ και
Καλό βράδυ.

Ra Ma είπε...

@Βιργινία, για πες μου που εσένα που σου αρέσουν τα ρολόγια, πως σου φάνηκε το FunClock?
Να το φτειάξω ή δεν είσαι πολύ του virtual?

Καλό Βράδυ.