11/1/11

Εστιατόριο Ειδήσεων


Το ραντεβού μας επιβεβαιώθηκε αργά το μεσημέρι, οπότε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ καθόμασταν αντικριστά, στις αναπαυτικές πολυθρόνες ενός τραπεζιού για τέσσερα άτομα στο Εστιατόριο Ειδήσεων.

«Καλησπέρα» μας καλωσόρισε ευγενικά ο νεαρός σερβιτόρος, «θα θέλατε να σας φέρω κάτι να πιείτε?»

«Σήμερα η αγορά περίμενε μια Αισιόδοξη Είδηση και εμείς πλασάραμε μια Συγκλονιστική» είπα φουσκωμένος από ικανοποίηση, «έτσι είπαμε να το γιορτάσουμε, έχετε κάτι να μας προτείνεται για την ειδική αυτή περίσταση?»

«Θα σας πρότεινα Έκτακτες Ειδήσεις του ’95 δικής μας παραγωγής» και μου άρεσε πολύ που τόλμησε να το προτείνει, αφού έτσι θα μας έδινε κάποια στοιχεία για τη γνώση και το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει στη συλλογή ειδήσεων ο υπεύθυνος του εστιατορίου, και συνέχισε...

«Αν προτιμάτε κάτι πιο ελαφρύ, μπορείτε να απολαύσετε τις Ειδήσεις Που Πέρασαν Στα Ψιλά του ’98. Για κάτι πιο φρουτώδες και με αρκετή οξύτητα υπάρχουν οι Ανυπόστατες Ειδήσεις του 2010 και μην σας ξεγελά η χρονιά, διατηρούμε την ίδια ποιότητα δεκαετίες τώρα» συμπλήρωσε με νόημα. «Βέβαια υπάρχουν οι Πρώτες και οι Τελευταίες Ειδήσεις των δέκα προηγούμενων χρόνων που σερβίρονται μόνο σε κολονάτο ποτήρι με αρκετό όγκο “καμπάνας” και χείλη που κλείνουν προς τα μέσα. Αν πάλι θέλετε να εντυπωσιάσετε την συνοδό σας, οι Φιμωμένες Ειδήσεις των Συνταγματαρχών του ’70 είναι ότι καλύτερο!». Μετά με κοίταξε ...ίσως και να διέκρινα ένα ίχνος πονηρού μειδιάματος στα χείλη του.

Τελικά επιλέξαμε ένα εμφιαλωμένο μπουκάλι Αποκλειστικών Ειδήσεων του ΄74 σωστά αποθηκευμένο στα υπόγεια αρχεία, στα δροσερά κελάρια του εστιατορίου. Ιούλιος του ΄74, δεν υπάρχουν Σπουδαίες Ειδήσεις παρά μόνο Σπουδαίες Φιάλες Ειδήσεων σκέφτηκα και στο μυαλό μου ήρθε ο τίτλος "Το παρασκήνιο της επιστροφής της δημοκρατίας στην Ελλάδα", μια πολύ καλή χρονιά ως και εξαιρετική ...για την μεταπολίτευση!

Συνοδεύσαμε το ποτό μας με δροσερές Απρόσμενες Ειδήσεις, ενώ δεν καταφέραμε να αντισταθούμε σε μερικές Κατασκευασμένες και Πιπεράτες Ειδήσεις. Στο δε τραπέζι στρογγυλοκάθησε μια μεγάλη πιατέλα, με ανάμεικτη σαλάτα από Παράξενες και Περίεργες Ειδήσεις ραντισμένες με Ειδήσεις απ’ τα Παλιά. Τέλος στα ορεκτικά προστέθηκε και ένα πιάτο Κομμένων Ειδήσεων για ντιπ με Πνιγμένες και Γλυκές Ειδήσεις σε μικρό σκεύος.

Ο σερβιτόρος πήρε την υπόλοιπη παραγγελία, έφυγε και μας άφησε μόνους.

Αχ αυτή η Καθημερινή! Ήταν μια ωραιότατη και αξιαγάπητη νεαρά, που τα τελευταία 5 χρόνια εργαζόταν μαζί μας με ειδίκευση στις Έγκυρες Ειδήσεις. Το πραγματικό της όμως ταλέντο ήταν να φέρνει στο φως Θαμμένες Ειδήσεις όπως και το να αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο των Μεταμφιεσμένων Ειδήσεων. Ήταν πραγματικά μια μαία ειδήσεων. Ανταλλάξαμε και σχολιάσαμε Ειδήσεις Που Κυκλοφορούν Στα Δημοσιογραφικά Πηγαδάκια, Ειδήσεις Που Κάνουν Τον Γύρο Του Κόσμου και γελάσαμε με την ψυχή μας με κάποιες Γελοίες και Χαζές Ειδήσεις.

Δεν άργησαν να μας σερβίρουν τις ειδήσεις που παραγγείλαμε και που βαλθήκαμε να τις απολαύσουμε τσουγκρίζοντας κάθε τόσο τα ποτήρια μας. Τα κυρίως πιάτα ήταν πραγματικά υπέροχα. Ειδήσεις Σοκ με γέμιση Θαμμένων Ειδήσεων τουλάχιστον έξη μηνών, γαρνιρισμένες με Καλές και Χθεσινές Ειδήσεις. Για το τέλος αφήσαμε να απολαύσουμε ένα πιάτο Ευχάριστων, Χαρούμενων και Αισιόδοξων Ειδήσεων.

Ο φελλός της σαμπάνιας ταξίδεψε μέχρι το ταβάνι μεταφέροντας την απρόσμενη είδηση της επιβράβευσης που έσκισε την ατμόσφαιρα, έπεσε σαν κεραυνός και έσκασε σαν βόμβα χωρίς να ανάψει φωτιές: «Αν αληθεύει η είδηση, τότε συγχαρητήρια! Είστε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου μας» της ανακοίνωσα.

Η είδηση την συγκλόνισε, την άφησε άφωνη και κανείς δεν βρέθηκε να την διαψεύσει! Με αγκάλιασε σφιχτά και μου έδωσε ένα σβουριχτό φιλί στο στόμα ...ευτυχώς που δεν μας πήραν είδηση.




Στην μουσικούλα ακούμε το Elephants από τους Karl Denson Feat. Fred Wesley & Roy Hargro. Συνίσταται στη διαπασών λίγο πριν την βραδινή έξοδο! Καλή μας όρεξη ....εεεεεε ακρόαση!!!

ΥΓ1. Ήταν ένα παιγνίδι με επίθετα και χαρακτηριστικά της λέξης 'είδησης' που διαβάζουμε και ακούμε καθημερινά.
ΥΓ2. Πλάκα-πλάκα ένα τέτοιο εστιατόριο καλή ιδέα μου φαίνεται ...λέω να το κατοχυρώσω!
ΥΓ3. Χρόνο και όρεξη να είχα και θα σας έφτιαχνα κάτι πιάτα! Ήθελα όμως και το κείμενο να είναι μικρό...
ΥΓ4. Η σύνθεση της φωτογραφίας δική μου ιδέα.
ΥΓ5. Εύχομαι να μην υπάρξει καμιά διαρροή όσον αφορά την είδηση του φιλιού και το χειρότερο ...να μην επιβεβαιωθεί! (Σε αυτή την περίπτωση θα επικαλεστώ προβοκάτσια)


64 σχόλια:

δεσποιναριον είπε...

Χαχαααα! Καλο! Μια μεριδα παγωμενες ειδησεις παρακαλω (απο το στοματακι της κ. Ο.Τ.) και μερικες πικαντικες στο πλαϊ , α κι ενα διπλο Εσπρεσσο. Μερσι!
Τι αλλα νεα;

Pastaflora είπε...

H μεγαλη κουζίνα των ειδήσεων, hell's kitchen, πες καλύτερα. Ειδικότερα αν σκεφτείς ότι τα ελληνικά ΜΜΕ έχασαν τη μεγαλύτερη μεταπολιτευτική είδηση: τη χρεοκοπία της χώρας.
Να έχεις μια υπέροχη χρονιά, φίλτατε ραδιοπειρατή!

Ra Ma είπε...

δεσποιναριον έφτασεεεεε!!!
Επίσης πήρα πρωτοβουλία και σας έφερε βουτήγματα γλυκών ειδήσεων με γεύση ΔΝΤ. Εγώ τα χρησιμοποιώ κάθε πρωί με των μαύρων ειδήσεων τσάι μου!

Το μόνο νέο είναι πως εδώ οι ειδήσεις ...τρέχουν, αφού υπάρχει η σκέψη να δημιουργηθεί και Ολυμπιακό άθλημα! χο,χο,χο

Καλημερούδια!!!

Ra Ma είπε...

Κυρία pastaflora μου, ναι την έχασαν και ελπίζω να μην την ξαναβρούν!!!

Τα ΜΜΕ ακονίζουν τα μαχαίρια τους. Θα γίνει μεγάλο φαγοπότι αν χρεοκοπήσουμε, διότι ως γνωστόν η εκδείδηση (εκ της εκδίκησης) είναι είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! :-DD

Καλή Χρονιά και πολύ καλημέρα σας!!

ΓΙΑΝΝΑ είπε...

Τελειο το κειμενο σου Μαρκ.Αχ αυτο το πιατο των θαμμενων ειδησεων μου επεσε λιγο βαρυ στο στομαχι.Πολυ φοβαμαι πως δεν θα μπορεσω να κοιμηθω το βραδυ.Θελω ενα χωνευτικο με Πετρουλα μεσα και την σαμπανια μου αμεσως παρακαλω.
Ευχαριστωωωωω!

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Θα πάρω κι εγώ πιάτο του '74...
Ο,τιδήποτε του '74 δεν μπορεί παρά νάναι καλό - και να γίνεται και καλύτερο με τον καιρό!...
When I was seventeen, it was a very good year - αν με εννοείς!
;-)

Υ.Γ.: Το κείμενο "τα σπάει", όπως λέμε κι εμείς οι 17άρηδες... (Κι άμα δεν καταλαβαίνεις τον όρο, πες μου να στον εξηγήσω!!!)
:-)))

VAD είπε...

Ποιο απ'όλα να επιλέξω;Οι φιμωμένες ειδήσεις των συνταγματαρχων!Πού με γύρισες...
Και μιλάνε για σημερινές χούντες κάποιοι άκαπνοι....

prasino liker είπε...

Marconi προτεινω να συναντηθουμε ολοι εμεις οι μπλογκοφιλοι στο εστιατοριο που σερβιρει γλυκες ειδησεις ολων των δεκαετιων.Θα εχει μπουφε.Ο καθενας ας επιλεξει οτι προτιμα.Θα δημιουργησουμε υπερυψωμενα γευστικα και απολαυστικα πιατα.Θα ειμαστε χαρουμενοι χαμογελαστοι και τυχεροι που προλαβαμε να κλεισουμε τραπεζι.Ενδυμασια επισημη.Οτι πιο γκλαμουρατο εχει ο καθενας.Εστιατοριο που προσφερει χλιδατες γλυκιες ειδησεις δεν υπαρχουν πολλα.
Καλη συναντηση.

Ra Ma είπε...

ΓΙΑΝΝΑ οι θαμμένες ειδήσεις είναι το ακριβότερο πιάτο του εστιατορίου, τυχαίο? Μια ωραία ιδέα είναι να γίνεται delivery στα πρωϊνάδικα!

Επίσης η σαμπάνια συνοδεύεται με Τζούλια και ειδήσεις μπάνιου ενώ η Πετρούλα με εξωτερικές ειδήσεις και πάντα ...κουνημένες :-D

Πολλές καλημέρες!!!

Ra Ma είπε...

Asteroid το '74 ήταν μια πολύ καλή χρονιά με υψηλής ποιότητας υλικό -σπάνιο έδεσμα θα το έλεγα- που ακόμα ωριμάζει, διατηρώντας το χρώμα, τη γεύση και το άρωμά του αναλλοίωτο!
Σε κάλυψα? :-DDD

Χαίρομαι που έχω έναν φίλο trendy και όχι ...κάγκουρα, αν με εννοείς!!! :-DDDDD

Πολλές καλημέρες!!!

Ra Ma είπε...

VAD χρόνο να είχα και η πολιτική ιστορία μας είναι γεμάτη από ωραιότατα και πολύ ενδιαφέροντα πιάτα!!!

Εντωμεταξύ, ακόμα και παλιές ειδήσεις αν διαβάσω είναι ...σαν να είναι χθεσινές! Τι περίεργο πράγμα!!!

Πολλές καλημέρες!!!

Ra Ma είπε...

likeraki δεν είναι άσχημη ιδέα!!! :-D

Τώρα βέβαια με τη κρίση στα οικονομικά μας, θα μπορούσαμε να το κάνουμε ρεφενέ! Να φέρει ο καθένας ότι πρόχειρες ευχάριστες ειδήσεις έχει! Η πιο γλυκιά είδηση της χρονιάς θα ήταν.

Καλημέρα και θα σε δω εκεί!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

"Ωφείλω να ομολογήσω ότι το φιλί ήταν κάτι παραπάνω από ρουφηχτό!!! Δεν είδα καλά αν είχε και γλώσσα."

υγ όπως ακριβώς μου μεταφέρθηκε η είδησ από την φίλη σας Αυριανή, που έτρωγε στο διπλανό τραπέζι

Ra Ma είπε...

ΠΑΥΛΟ χα,χα,χα,χα είχες έμπνευση ομολογώ! :-DDD

Όμως:

Την έχουμε μάθει τη φιλενάδα σου την Αυριανή. Γνωστή για τις δήθεν αποκαλυπτικές ειδήσεις που γνωρίζει, το λαϊκισμό της και την ανεξαρτησία της που έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζει σαν τα πουκάμισα γκόμενους! Ίσως θα ήταν παρατραβηγμένο να την χαρακτηρίσω φασίστρια αλλά αυτές είναι οι ειδήσεις που κυκλοφορούν πίσω απ΄την πλάτη της.

Για την είδηση του φιλιού, την διαψεύδω δημοσίως και δηλώνω πως πρόκειται περί προβοκάτσιας! Αν έχει αποδείξεις να μας τις παρουσιάσει! Έχει τουλάχιστον την ...απόδειξη πληρωμής για να μας επιβεβαιώσει πως ήταν εκεί?

Σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε!

katrine είπε...

Που με πάτε μικρό παιδί σε αυτό το εστιατόριο???? Τι θα φάω Μαρκόνι μου?? Νηστικό θα μείνω???? Πφφφ:))

Yannis Petsas είπε...

Τελευταία έχω την αίσθηση ότι επαναλαμβάνονται, κάτι που μου το επιβεβαίωσες σήμερα κατά κάποιο τρόπο.
Καλημέρα Marconi.

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Αγαπητέ Marconi, δεν ήταν μόνη της απ' ότι μου είπ. Ήταν μαζί με την γηραιά κυρία την Απογευματινή και με εκείνη την τεκνατζού την αλλοδαπή την Espresso, η οποία ξέρεις τι Κατίνα είναι, αλλά κυκλοφορεί πάντα με μία κάμερα στο πέτο, σαν καρφίτσα, με το σχήμα καφετιέρας!

Λέει ότι έχει και φωτογραφία που θα μου την στείλει και μετά αφού με αμφισβητείς θα την ανεβάσω στο blog μου.

Sophia Kollia είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ!
Όλα είναι δυνατά τη σήμερον ημέρα!!
Θα σου προσφέρω λίγες φρέσκες ευχές με μια εσανς ελπίδας!
Καλό απόγευμα!

Sophia Kollia είπε...

Είπα να μη το γράψω αλλά εκείνες τις ειδήσεις των συνταματαρχών,,τις βλέπω νάρχονται,,γρήγορα...

fevis είπε...

Πλάκα πλάκα μ΄ενα τέτοιο εστιατόριο θα έπαιρνες όλα τα λεφτά.. Μια χαρά σε βρίσκω πάντως, δημιουργικότατο.. Keep up the good work baby...:-)))

negentropist είπε...

Μάκη .. έχω την εντύπωση ότι ανέκαθεν .. τα ενδιαφέροντα συνέβαιναν (και συμβαίνουν) στα .. εστιατόρια !!

Ευθύτητα πάνω απ' όλα !

:))

La Gigi είπε...

Μαρκ, μια μέρα θα στο εκδόσουν το μπλογκ να μου το θυμηθείς!
είσαι παλαβός, τέλος :)))
φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

Τέλειο κείμενο. Ναι. Αυθεντικό. Ανθρωπιστικό.

Ra Ma είπε...

Katrine μην ανησυχείς, υπάρχει και παιδικό μενού!
Μπουκίτσες καλοψημένων ειδήσεων πανέ, συνοδευόμενες από τραγανιστές κομμένες ειδήσεις που περνάνε στα ψηλά :-D

Πολλές καλημέρες!!!

Ra Ma είπε...

Yanni και εγώ αυτή την εντύπωση έχω. Πέφτω πάνω σε ειδήσεις, πολιτικά σχόλια και γελοιογραφίες παλαιότατων χρόνων και μου φαντάζουν πρόσφατες. Αφού ανοίγω την τηλεόραση και νομίζω πως θα δω τον ...Τρικούπη! :-D

Πολλές καλημέρες!!!

Ra Ma είπε...

ΠΑΥΛΟ ...ωραία παρέα, τι να σου πω!!!! Που ήταν η Ελευθεροτυπία να τους βάλει λίγο σε τάξη?

Προτείνω να πάρεις τα κορίτσια και να έθετε να πιούμε ένα ποτάκι ...κερδισμένες θα βγουν. Και δεν χρειάζεται να εκτεθούμε ε?

Πολλές καλημέρες!!!

Ra Ma είπε...

sofia Καλή Χρονιά να ξαναπούμε ...αν και πλέον έχω χάσει το μέτρημα με πόσους και πόσες φορές έχω ανταλλάξει ευχές! :)

Οι Ελπιδοφόρες Ειδήσεις εύχομαι να είναι το καλύτερο πιάτο της νέας χρονιάς! Όσο για των συνταγματαρχών, καλό είναι να ...διαψευστούν!

Πολλές καλημέρες!!!

Ra Ma είπε...

fevis αν μου πεις πως ο Μάνος το είδε θετικά ...θα το τολμήσω λέμε! :-DDD

Πολλές χαμογελαστές καλημέρες!!!

Ra Ma είπε...

neg με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο, κάτι ...μεταξύ τυριού και αχλαδιού που λένε ε? :-D

Όσο για το video, αν πως πως δεν τον ζήλεψα τον τύπο ...θα πω ψέμματα!!! ;)

Πολλές καλημέρες!!!

Ra Ma είπε...

gg δεν θα ήθελα να φτάσω στο σημείο να δω το ίδιο μου το blog να εκδίδεται ...δεν θα το αντέξω λέμε! :-)

Πολλές Καλημέρες!!!

Ra Ma είπε...

INBI XI ευχαριστώ για την επίσκεψη! Ακόμα και μέσα στις υπερβολές κρύβονται μεγάλες αλήθειες!

Καλημέρα!!!

Sidepap21 είπε...

Η ΚΑΛΗ είδηση ...
το 74 ήταν πως ...
έπεσε η Χούντα !!!
Η ΚΑΚΗ είδηση πως ...
ήρθε ο Καραμανλής !!!
Για αυτό καλύτερα ...
" No news - good news " !!!
Την καλησπέρα μου ...

Μάνια Σ. είπε...

Ζαλίστηκα... θέλω το φιλί της ζωής...με όλα αυτά τα επίθετα κοντεύω να πεθάνω ως είδηση...
Φιλί?

Natalia είπε...

κέρασμα ακούσαμε, αλλά κέρασμα δεν είδαμε... για απόψε, όχι κοκτέηλ ειδήσεων, όσο ευχάριστες και να είναι...

πολύ ευφυές το post... ναι, φτιάξε μας ένα καλό πιάτο... και δεν θα μαρτυρήσουμε τα περί ασπασμών χαχαχα

Ra Ma είπε...

Sidepap21 χα,χα,χα καλό!
Το 74 λοιπόν είχαμε μια ΚΑΛΗ, μια ΚΑΚΗ, άντε θα συμπληρώσω και μια ΑΣΧΗΜΗ ...το Κυπριακόν!

Καλημέρες!!!

Ra Ma είπε...

Μάνια τσάκω το φιλί της ζωής γιατί οι πολλές ειδήσεις σε έπνιξαν! Είπαμε τις αναμασάμε καλά και μετά τις καταπίνουμε, δεν είμαστε λαίμαργοι ε? :-D

Καλημέρα και φιλί!

Ra Ma είπε...

Natalia έχεις παράπονο????? Αφρώδης ειδήσεις θα σε κεράσω!!!Αυτό και αν είναι είδηση! :-D

Δεν με ρώτησες όμως αν το έγραψα εγώ! πφφφφφφφφ!!!!! (Είδηση και αυτό!)

Πολλές καλημέρες!!!

Glayki είπε...

ευφυέστατο,με ενθουσιάσε !

ZouZouna είπε...

Aπο την μία δεν γράφεις εσύ, απο την άλλη, δεν σερβίρεις γλυκό, μα τι κάνουμε εδώ μέσα τέλος πάντων?

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΩ Ν ΑΦΗΣΩ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΦΙΛΕ.ΕΧΕΙΣ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ:)))

Ra Ma είπε...

Βίκυ-Darling χαίρομαι ιδιαίτερα!!! Μπονζούρ ή αλλιώς...
Πολλές καλημέρες!!!

Ζουζουνα, σερβίρω παιδί μου, μην διαβάζεις τη γράφει πάνω αριστερά ...δεν τα γράφω εγώ αυτά!
Πολλές καλημέρες!!!

JK τελικά αν κάποια στιγμή αργήσεις να μου ευχηθείς καλή εβδομάδα ...θα ανησυχήσω!
Το μενού καθημερινά εμπλουτίζεται με νέες γεύσεις :-D
Πολλές καλημέρες!!!

Μάνια Σ. είπε...

http://spirit.pblogs.gr/2011/02/fila-me-akoma-kai-pali-kai-allo.html

Βουλιμική στα φιλιά χαχαχαχα

fractal είπε...

Έτσι κι΄αλλιώς δεν είμαι καλή στη μαγειρική, αλλά τόση μεγάλη ποικιλία μαγειρέματος και σερβιρίσματος ειδήσεων δεν θα μπορούσα να την υποπτευθώ ούτε στη μεγαλύτερη στιγμή της δημιουργικής φαντασίας μου!!!!!!!.
Είναι βεβαια και μερικές συνταγές μαγειρικής ειδήσεων που από τη δυσοσμία ουτε καν πλησιάζονται, όχι να τις φας κιόλας..
Τωρα είναι που δεν θα ξαναπλησιάσω την κουζίνα για να μαγειρέψω. Αφορμή εψαχνα..

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Το σβουριχτό φιλί οΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και Πολύ καλά σου έκανε γοητευτικέ μου συμπατριώτη
:-))))

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Φιλί γλαρο-σβουριχτό και Γλαρένιες αγκαλιές

Natalia είπε...

καλό μήνα
και βγες από το σκοτεινό δωμάτιο...
ήρθε η άνοιξη :)

prasino liker είπε...

Marconi hello!
Tι γινεται ; Μηπως να φωναξουμε κλειδαρα να ανοιξει την πορτα του εστιατοριου;Mηπως να φροντισουμε να λαμψη το σκοτεινο δωματιο;Η να στειλουμε την ανοιξη με κουριερ πρωτα σε σενα;
Oι μπλογκοφιλοι ετοιμοι για οτι χρειαστεις.

tzonakos είπε...

Ρε Μαρκόνη ;
Ξέχασες το πάσσγουορντ λέμε ;
Τι έγινε πού εισαι ;Πάρε τηλέφωνο,δεν ξερω αν το χεις αλλα πάρε εσυ, θα απαντήσω. Εκτος αν πάρεις λάθος νούμερο. Δεν πειράζει.

Ra Ma είπε...

SKPOYTZAKO καλημέρα και καλή εβδομάδα γείτονα!!!

fractal μη ψάχνεις δικαιολογίες για να τσακωθείς με τη κουζίνα!!! Κουτάλες, μαχαίρια και εμπρός μαρς...
Ώρες ώρες έχω έμπνευση αλλά και κάποιες άλλες ...δεν!!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Γλαρένια μου!!!
Αυτά τα σβουριχτά και απρόσμενα φιλιά είναι που με ξετρελαίνουν!!!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Ra Ma είπε...

Natalia έξω είμαι καλέ, αλλά θα πρέπει να μπω για να γράψω καμιά ιστορία :-DDD
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

likeraki hello!!!!
Έλα! εδώ είμαι, κάναμε μια ανακαίνιση στο εστιατόριο και είμασταν κλειστά! Ανοίξαμε και σας περιμένουμε με νέα πιάτα! :-DD
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Tzon ...τι είναι password? :-/
Όλα τα έχω και θα σε πάρω!!! Δε πιστεύω να έχασα τίποτα καλό ε?
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Εύχομαι σε όλους μας μια ευτυχισμενη και τυχερη εβδομάδα.Που εχεις χαθει;;

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Πασχαλινές δέξου ευχές, απο τη καρδια βγαλμένες, ολες οι μέρες της ζωής σου να΄ναι αναστημένες!
ΚΑΛH ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

ΚΑΛO ΜΗΝΑ, με άλλο ένα σβουριχτό... μπας και σε καταφέρω κι γράφεις έστω και καθε τρίμηνο, βρε παιδί μου... πολύ μας άφησες μόνοθς

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

eXef είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
fractal είπε...

Kύριε Μαρκόνι..
Ανησυχώ
Είστε καλά?'
Η μήπως η συνταγή......

Ra Ma είπε...

JK ανταποδίδω όλες τις μαζεμένες ευχές σου καλέ μου γείτονα!!!!
Καλημερούδια!!!!

Γλαρένια μουυυυυυ!!!!
Δεν έχω έμπνευση λέμε, δεν ξέρω τι να γράψω, μη σου πω πως μπαίνω εδώ και μου φαίνεται το blog ...ξένο! :-DDD
Καλημερούδια!!!

fractal μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει θέμα ...δηλητηρίασης, είμαι μια χαρά!!!
Απλά έχω κλειστή στη κουζίνα μου και επιδίδομαι στη δημιουργική ασχολία των νέων καλοκαιρινών πιάτων!
Καλημερούδια!!!

Ra Ma είπε...

JK πάντα με χαμόγελο και αν πει κάποιος πως δεν είσαι συνεπείς ...θα έχει να κάνει μαζί μου!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Tina είπε...

Χαχαχαχαχα! Πόσο μου αρέσουν τα λογοπαίγνια! Πολύ έξυπνο και χιουμοριστικό κείμενο!
Όσο για το σβουριχτό φιλί... δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτε! ^^
Καλό βράδυ!!!

Ra Ma είπε...

JK να περάσεις καλά φίλε!

Ra Ma είπε...

Tina δώσε παραγγελία λέμε, αρχίσαμε τις παραδόσεις κατ'οίκον!!!
Νάσαι πάντα καλά! :-D

Natalia είπε...

τι νέα?

γιατί δεν ανανεώνεις το εστιατόριο? έχει τόσες ειδήσεις, που φτιάχνεις ολόκληρο μπουφέ... χαχαχα

prasino liker είπε...

Περασα για μια φθινοπωρινη καλημερα.
Ευχομαι να εισαι καλα.
Καποια στιγμη θα τα ξαναπουμε.

akrat είπε...

καλησπέρα κύριε μαρκόνι


από ένα παλαιό μαρκονιστή...

Ra Ma είπε...

Natalia, έχει πέσει πολύ δουλειά, να φανταστείς δεν προλαβαίνω ούτε νέα πιάτα να φτιάξω !
Καλημερούδια!!!

Likeraki, χειμωνιάτικη καλημέρα και από μένα! Απ΄ότι έχεις καταλάβει ...υπολειτουργούμε!
Πολλές καλημέρες!!!

akrat πολλές καλημέρες από έναν παλιό ραδιοπειρατή!!!