1/7/08

ΙΟΥΛΙΟΣ 2008



"Σαν το χρηματιστήριο
έπαιξες τα όνειρά μου
και πέρασες για μετοχή
τη δόλια την καρδιά μου"


Καλό Μήνα σε όλους!


Οι ζέστες έσφιξαν για τα καλά και ακόμα δεν γνωρίζουμε τις πραγματικές διαθέσεις του Ιουλίου! Γυναικεία μαυρισμένα κορμιά διασταυρώνονται με τα έκπληκτα (πάντα) ανδρικά βλέμματα που αναρωτιούνται αν με λίγη ζέστη ακόμα θα μπορούσαν να αντέξουν και αυτά τα λίγα ρούχα που τα καλύπτουν.

Για να δούμε τι λένε τα άστρα τώρα που ο ήλιος μπαίνει στον Λέοντα! Άντρας λέων, όνομα και πράμα αφού είναι μεγαλόψυχος και γενναίος, εκδηλωτικός και ανοιχτόκαρδος. Μέσα του σμίγει η καλοσύνη και η αξιοπρέπεια παράλληλα με τον δογματισμό, τον σνομπισμό και την μισαλλοδοξία. Και τι δυναμισμό εκπέμπει η γυναίκα που είναι γεμάτη ζωντάνια και ερωτισμό με θεληματικότητα και με ένα βάδισμα γεμάτο αυτοπεποίθηση!

Μην μας τρομάζει η ζέστη όμως, τσάπες, φτυάρια, ψεκαστήρες, κλαδευτήρια ανά χείρας και πάμε ... να σώσουμε το βιός μας!

Αγροτικές Εργασίες Κατά Το Μήνα Ιούλιο

Γεωργία. Την τιμητική τους έχουν οι καλαμποκιές που τις κορφολογούμε για να ξεράνουμε και να αποθηκεύσουμε τα καλαμπόκια που θα γίνει τροφή των ζώων κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Χρωστάμε το δεύτερο σκάλισμα στα βαμβάκια ενώ στα καπνά εάν πέρασαν 20 ημέρες από το πρώτο σκάλισμα προγραμματίζουμε γρήγορα-γρήγορα και το δεύτερο.

Δενδροκομία. Με τη ψεκαστήρα στη πλάτη, κάνουμε μια γύρα και ψεκάζουμε τα εσπεριδοειδή, τις συκιές κλπ. Καταπολεμούμε το σκουλήκι στις μηλιές, στις αχλαδιές κλπ. Προσοχή στη Μεσογειακή μύγα που την πολεμάμε με διαζινόν ή καλύτερα με το φάρμακο που θα μας συστήσει ο γεωπόνος μας.

Ελαιοκομία. Μην ξεχάσουμε τον δεύτερο ψεκασμό για τον πυρηνοτρήτη. Τον φλοιοτρίβη τον παγιδεύουμε με τον εξής τρόπο: Αφήνουμε ξερά κλαδιά κάτω από τα δέντρα στα οποία πάει και φωλιάζει, και στη συνέχεια τα καίμε, καταστρέφοντας έτσι τα έντομα. Οι δακοπαγίδες που λέγαμε τον περασμένο μήνα γίνονται με μπουκάλια που έχουν μέσα πορτοκαλάδα και γύρω στα τοιχώματα τρύπες. Πάει ο δάκος να πιει πορτοκαλάδα, παγιδεύεται στο μπουκάλι και δεν μπορεί να βγει. Τέτοιους φυσικούς τρόπους χρησιμοποιούν στην βιολογική καλλιέργεια για την καταπολέμηση των ζιζανίων.



Αμπελουργία. Επειδή με τον περονόσπορο δεν έχουμε ξεμπερδέψει, κάνουμε τα τελευταία ραντίσματα στα αμπέλια. Με θειάφισμα πολεμάμε την ευδεμίδα και την κολχυλίδα. Ελέγχουμε τα τσαμπιά, υποστυλώνουμε όπου χρειάζεται τις βέργες με τα σταφύλια και ξεφυλλίζουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Επειδή ίσως νομίζεται ότι αυτές οι αρώστειες είναι παιγνιδάκι, διαβάστε εδώ κάποιες γεωργικές προειδοποιήσιες από το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών και Ποιοτικού ελέγχου Καβάλας.

Λαχανοκομία. Την περισσότερη δουλειά την έχουμε αυτό το μήνα στο λαχανόκηπο αφού έχουμε να κάνουμε πολλά μαζέματα και συσκευασίες. Η μπάστρα φουντώνει και πρέπει να κάνουμε προληπτική και συστηματική καταπολέμηση με θειαφίσματα και ραντίσματα. Συνεχίζουμε να φυτεύουμε πράσα, κουνουπίδια, λάχανα και αναρριχώμενα φασόλια.

Ανθοκομία. Δεν σταματάμε τα ποτίσματα στον ανθόκηπο ενώ συνεχώς ελέγχουμε για αρρώστιες. Μαζεύουμε τους σπόρους και τους φυλάμε σε σακουλάκια από τουλουπάνι. Η γιαγιά μου το τουλουπάνι το έλεγε και τσαντίλα και νομίζω ότι το έλεγαν έτσι από τη τσαντίλα τους όταν σούρωναν το γάλα, και καμιά φορά ξέφευγε καμιά τρίχα από τη γίδα και περνούσε από τις μικρές τρυπούλες που είχε το ύφασμα. Επίσης βγάζουμε τους βολβούς από τα ζουμπούλια, τις τουλίπες κλπ από τις γλάστρες, και αφού τους βάλουμε για 2-3 μέρες στον ήλιο, τους φυλάμε μέσα σε άμμο, σε μέρος δροσερό και αν είναι δυνατόν υπόγειο.

Μελισσοκομία. Είναι ο μήνας που πρέπει να τρυγήσουμε τις κυψέλες που βόσκουν το θυμάρι. Βλέποντας τα πάντα γύρω να ξεραίνονται πρέπει να μεταφέρουμε τις κυψέλες σε ψηλότερα μέρη, κοντά σε νερό και βοσκή. Είναι ευκαιρία για παραγωγή βασιλικού πολτού.

Πτηνοτροφία. Στη πτηνοτροφία ο κανόνας είναι η καθαριότητα, η δροσιά στους θαλάμους των πτηνών και η συχνή ανανέωση του νερού.

Κτηνοτροφία. Δεν αφήνουμε τα ζώα να τα βλέπει ο ήλιος και προσέχουμε να μην κολλήσουν μεταδοτικές αρρώστιες. Θειαφίζουμε τα κτηνοτροφικά φυτά κατά της "στάχτης" και επιτόπου κόβουμε και καίμε το τριφύλλι που έχει προσβληθεί από κοσκούτα.

Λέει ο σοφός λαός μας:

- Αγέρας και γυναίκα δεν κλειδώνονται
- Γερου πορδή μην ακούς, λόγο ν΄ακούς
- Έκλασε η νύφη σχόλασε ο γάμος
- Η γυναίκα με το κλάμα και ο κλέφτης με τους όρκους

Συνοδεία Μουσικής: Επιλoγή από το POSTCAST η αντίστοιχη ανάρτηση, με τον Βαγγέλη Γερμανό να μας ερμηνεύει την Κρουαζιέρα, έτσι για να μπαίνουμε σιγά-σιγά σε mode καλοκαιρινών διακοπών. Καλής σας ακρόαση!

57 σχόλια:

δεσποιναριον είπε...

ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!! Θα ρεμπελεψουμε τον Ιουλιο; Του γκουντ του μπη τρου! Τωρα μουρχεται κομματι στεναχωρο απο το κοττερο στην τσαπα, κι απο τα καζινα στα κοτετσια και απο την ηλιοθεραπεια με ψεκαστηρα στην πλατη! Αποτομα με προσγειωσες Μαρκονακη! Φιλια και καλο μηνα.

νατασσΆκι είπε...

και πάμε ... να σώσουμε το βιός μας!

Καλά, έγραψες!!! Έτοιμη ήμουνα..!

:)))

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ :)

Ra Ma είπε...

δεσποναριον ααααα!!!, η διασκέδαση διασκέδαση και η δουλειά δουλειά! Κρίμα θα ήταν να τα εγκαταλείψουμε, τόσο κόπο κάναμε όλο το χειμώνα με τα οργώματα και τα σκαλίσματα! Έχεις άποψη περί τσαντίλας?
Φιλιά, καλημέρα και καλό μήνα DC!!!

Ra Ma είπε...

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα νατασσάκι!!! Στα 143,54 δολ. το βαρέλι έφτασε χθες το πετρέλαιο στο ΝΥ! Άσε που είχαμε καί δηλώσεις επιστημόνων που λένε, "Ποιό φαινόμενο θερμοκηπίου?" και "μην μειώνεται τις εκπομπές άνθρακα γιατί κάνει κακό στον παλνήτη"!!!! Θα το ετοιμάσω το postaki μου φαίνεται!
Φιλιά, καλημέρα και καλό Μήνα!

Maria Mikro Analogo είπε...

χαχαχαχα, το ποιηματάκι και οι παροιμίες είναι όλα τα λεφτά! :D Καλό μήνα να έχουμε και καλό καλοκαίρι :D Φιλιά!

"ζαχαρούλα.." είπε...

καλό μήνα.......

αχ... αυτές οι φωτό με τα φρούτα μου άνοιξαν την όρεξη.. και δίπλα μου υπάρχει μόνο μία κούπα με ελληνικό καφέ...

φιλιά!!!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Θύμιο μου
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΗΝΑ!!!!
και ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το blogger γι' αυτό βρίσκομαι από σήμερα ΕΔΩ στο υπό κατασκευή νέο blog λόγω αγνώστων προβλημάτων στο άλλο.
Πες μου σε παρακαλώ και όσοι ακόμη γνωρίζετε, αν υπάρχει τρόπος να μεταφέρω όλες τις αναρτήσεις του ήδη γνωστού στο νέο.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και πάλι!!!!

Φιλιά και Γλαρένιες αγκαλιές

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα φίλε ραδιοπειρατή.Καλά είσαι; Είναι θεσμός πλέον όλα τα αγροτικά κάθε μήνα;

La Gigi είπε...

αα αυτό με τα μπουκάλια το κάνει και ο μπαμπάς μου για το δάκο στις ελιές μας!!! και αποδίδει. δεν ξέρω αν βάζει πορτοκαλάδα μέσα αλλά μπουκάλια βάζει σίγουρα και είναι κίτρινα, μάλλον το χρώμα τα ελκύει τα ζιζάνια!! σωστός ο Μαρκονο-καζαμίας.
Καλό μήνα πειρατή μας!

Adonios GK είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα φίλε.
Έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς με τη λαογραφία;
Μια χαρά πληροφορίες μας δίνεις! ;)

So_Far είπε...

Αύριο λέω να κορφολογήσω καλαμπόκια στο Κολωνάκι !!!!
Με θεωρητικό support , όχι παίζουμε !
*
Μουσική επιλογή σούπερ χιτ του καλοκαιριού που έδινα εξετάσεις στο Πολυτεχνείο
Θυμάσαι τα 'Μπαράκια';
* Στην αμπελουργία που έχει παοδειχθεί το δυνατό σημείο απόλυτης καταστροφής μου, εκεί που πάω να καταλάβω τον 'αντε γεια μας βορδιγάλειο πολτό' ρίχνεις και το θειάφισμα ..
καλαμπόκια και ξανά καλαμπόκια λοιπόν ! αφού το θειάφι δεν γίνεται σφηνάκι ..
Καλό απόγευμα !

So_Far είπε...

Kαι καλό μήνα ! ξεχάστηκα

Side21 είπε...

Μας μπήκε ο πιο ζόρικος
μήνας του χρόνου ...
Ζέστη, δουλειά, υποχεώσεις ένα σωρό.
Να βρούμε και λίγο χρόνο για τ' αμπέλι ...
Αλήθεια στα μπουκάλια - δακοπαγίδες
βάζουμε αμωνία δυαλυμένη με τί ;
Καλό σου μήνα ...

Dr_MAD είπε...

Καλό μήνα αρχηγέ!

Θα έχουμε νέα αύριο για την υπόθεση που σε ζαλίζω :-P

Unknown είπε...

Καλό μήνα κι από μένα! Άντε να φεύγουμε σιγά-σιγά και για διακοπές...

ΥΓ.Ο καζαμίας έχει εξελιχθεί σε must πλέον!

Ra Ma είπε...

Μαρία δεν μπορείς να πεις, διάλεξα παροιμίες με concept!!!! Το δε ποιηματάκι επίκαιρο, -4.44 έπεσε ο δείκτης του ΧΑΑ σήμερα!!!!
Καλός μας Μήνας!!!!

Ra Ma είπε...

Έχεις εξελιχθεί ζαχαρούλα σε κανονική φωτογράφο λέμε!!!!!
Φιλιά και καλό μήνα!!!

Ra Ma είπε...

Γλαρένια μου, ότι χαρίζεις εισπράτεις και εσύ έχεις την αγάπη και τη σκέψη όλων μας και το νοιλωθεις διαρκώς. Εύχομαι να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια αν και μεταξύ μας μια αλλαγή ανανεώνει γενικώς!!!
Βρε μπας και μπήκε ο Γλάρος και έκανε σαμποτάζ????? :))))
Ρίξε ένα χαμόγελο τώρα!
Καλό μήνα, που θα είναι γιατί δεν έχει περιθώρια!!!!!

Ra Ma είπε...

Γειά σου φίλε island. Έγινε θεσμός τελικά...
Μας έφαγε η δουλειά όμως....
Καλό μήνα!!!!!

Ra Ma είπε...

Επιτέλους melissoula δικαιώθηκα!!!!! Yesss!!! Yessss!!! Διάβασε πιο κάτω τι θα γράψει στον Side21 ο Μαρκονο-καζαμίας χα,χα,χα,χα
Καλό μήνα!!!!

Ra Ma είπε...

Φίλε Adonie πλάκα πλάκα μου αρέσουν τα λαογραφικά! Επίσης όλο και κάτι καινούργιο μαθαίνουμε ε?
Καλό μήνα!!!!

Ra Ma είπε...

Αγαπητή So_Far το κορφολόγημα έχει αναδειχθεί σε επιστήμη ειδικά όταν εφαρμόζεται στη Πλατεία Κολωνακίου! Επίσης προσοχή στην έκφραση ...φίδι στον κόρφο σου!!! (λέμε τώρα!!!)
Τα Μπαράκια δεν τα θυμάμαι, αλλά δεν μπορεί!! ήμουν τότε ενεργός bar-man.
Μην αγχώνεστε με την αμπελουργία, τίποτα δεν μας εμποδίζει να πιούμε έναν βορδιγάλειο πολτό να πάνε τα φαρμάκια κάτω! Άλλωστε πρέπει να εστιάσουμε στα καλαμπόκια, λέτε να έχουμε και εδώ σκάνδαλο like ηλιέλαιο?
Καλό μήνα και καλό κορφολόγημα!!!

Ra Ma είπε...

Φίλε Side21, δεν είμαι ...ειδικός αλλά τον κάνω! χα,χα,χα Αυτό που μου αρέσει μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι ότι μαθαίνω νέα πράγματα. Απαντώ στην ερώτησή σας:

Οι δακοπαγίδες είναι συνήθως μικρά πλαστικά μπουκάλια νερού που έχουν το στόμιο γυρισμένο προς τα μέσα, τα κρεμάμε κάτω από τα κλαδιά της ελιάς και περιέχουν για δόλωμα ένα τροφικό όπως μελάσα (ή πορτοκαλάδα που έχω ακούσει εγώ). Η κλασσική παγίδα που πολλοί χρησιμοποιούν χρόνια τώρα, λέγεται η γυάλινη παγίδα McPhail. Σαν ελκυστικό χρησιμοποιεί αμμωνιακά άλατα ή υδρολυμένες πρωτεΐνες, προσθέτοντας συχνά και βόρακα. Η ελκυστικότητα της παγίδας ξεπερνά τα 20 μέτρα ενώ με χαμηλή σχετική υγρασία και υψηλή θερμοκρασία αυξάνεται η απόδοσή της. Άλλοι στις δακοπαγίδες βάζουν δύο κουταλιές της σούπας από ελκυστικό διάλυμα θεϊκής αμμωνίας. Ένας άλλος τρόπος είναι να βάλεις σαν ελκυστικό δηλητήριο αλλά είναι επικίνδυνο τα πουλιά να φάνε τους ψόφιους δάκους με επιπτώσεις στην τροφική αλυσίδα. Τέλος άλλοι (λένε ότι είναι πιο αποτελεσματικό) κάνουν παγίδες βάζοντας μέσα σε τενεκεδάκια ακάθαρτο πετρέλαιο και ναφθαλίνη ώστε να μυρίζει έντονα και να απομακρύνεται ο δάκος! Αν πάει στου γείτονα δεν είναι λύση, ή ...όχι?

Αυτά έμαθα σήμερα και σε ευχαριστώ Side21!!!!
Καλό μήνα!!!!

Ra Ma είπε...

Περιμένω νεώτετα MADουλη για την υπόθεση!!! Θα κάνω ότι μπορώ!
Καλό μήνα!!!!

Ra Ma είπε...

Κάθε μέρα SAMAEL που περνά είμαστε και πιο κοντά στις διακοπές. Ο καζαμίας για κάποιο λόγο μου αρέσει, το απολαμβάνω άσε που μου έρχονται και ιδέες αναβάθμησή του!
Καλό μήνα αδερφέ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Eλα τώρα,Ιούλιο μήνα θα μας στειλεις στο χωράφι,δε μας λύπάσαι;Χάθηκαν οι παραλίες;Ασε καλύτερα!ΚΑΛΌ ΜΉΝΑ!

Maria Tzirita είπε...

Μοναδικός όπως πάντα...!!!
Καλό μήνα πειρατη!

Ra Ma είπε...

Σωστό και αυτό που λες vad!!! Πάμε γρήγορα στις παραλίες!!! ;)
Καλό μήνα!!!

Ra Ma είπε...

Maria T, κάνω και εγώ ότι μπορώ!!!!
Καλό μήνα να έχετε και εσείς με τις ...ιδιωτικές λίμνες...

Skouliki είπε...

οχι εργατικες τετοιες και τον ιουλιο .....ελααααααα ρε ..

να ξεκουραστουμε και λιγο


καλο μηνα και καλημερα

Σπύρος είπε...

KAΛΟ ΜΗΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΜΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ !!!ΟΛΕ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ :)



ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΑ ΠΙΣΙΑ ;

La Gigi είπε...

Μαρκόνι είσαι ολόσωστος!! Επιβεβαιώνω ως κόρη ερασιτέχνη αλλά μερακλή βιολογικού παραγωγού!!
Είναι έτσι ακριβώς όπως τα λες στον side21. Να φανταστείς είναι τόσο αποδοτικό το σύστημα που ο φάδερ ενθουσιάστηκε και σκέφτηκε να το εφαρμόσει και για τις μύγες στην αυλή μας... λάθος τρισμέγιστο. Του τα έχωνε η μαμά όλο το καλοκαίρι, γιατί αν δεν ψεκάσεις όταν πρέπει, έχασες σου κάνουν αρμένικη βίζιτα οι ρημάδες.
Αυτά.
φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Οπως υποσχέθηκα,εγεννηθη apouro.blogspot.com Μπειτε μέσα ,αλλά...μην πυροβολειτε τον πιανίστα....!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Fatale είπε...

Καλό μήνα Μαρκόνι..!!!


άκου Έκλασε η νύφη και σχόλασε ο γάμος...χαχα

να είσαι καλά Θύμιο
γέλασα

καιπάλι Καλό ΜΗνα

Ra Ma είπε...

Καλή ξεκούραση skouliki, περιμένω την επιστροφή σου!

Ra Ma είπε...

LOC καλό μήνα! Εσύ εκεί δεν νομίζω να έχεις θέμα με τη θάλασαα, εδώ εμείς περιμένουμε το Σαββατοκύρικο και πάλι είναι μια ...ταλαιπωρία.
Καλημέρα!!!!

Ra Ma είπε...

Ωραίος ο μπαμπάς σου melisoula!!!, αλλά δεν βλέπω να έχει την υποστήριξη της ...συζύγου! Αν ξέρεις κανένα καλό κόλπο γενικώς για τα ζιζάνια πες το μας!
Φιλιά και καλημέρα!!!

Ra Ma είπε...

vad, ήρθα, είδα και θα ξαναπεράσω, μου αρέσει το θέμα σου.
Καλημέρα ...πιανίστα!

Ra Ma είπε...

χα,χα,χα ήμουν σίγουρος Fatale ότι θα σου άρεσαν! Θυμάμαι τα σχόλιά σου στον προηγούμενο μήνα, και όταν είδα ειδικά αυτό σκέφτηκα ότι θα σου αρέσει!!! Χρειάζεται το γέλιο ...these days!!!
Καλημέρα!!!!!!!!!!!

An-Lu είπε...

Οδηγίες κομποστοποίησης δεν μας έχετε δώσει και πολύ ανησυχώ ;-)

La Gigi είπε...

you are invited... to my veranda!!

La Gigi είπε...

καλέ τι υποστήριξη... μας έφαγαν οι μύγες όλο το καλοκαίρι χαχαχα

diva είπε...

Είσαι μία εγκυκλοπαίδεια από μόνος σου

απίστευτο

[οι παροιμίες μας έστειλαν όλους νομίζω]

Καλό καλοκαίρι:-)

anamella είπε...

Καλό μήνα
Η παροιμία
΄΄ Αγέρας και γυναίκα δεν κλειδώνονται ΄΄
Λες να ισχύει ????
Καλημέρα

Ra Ma είπε...

Μικρή γοργόνα An-Lu ...κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο! :)
Καλημέρα!!!

Ra Ma είπε...

melissoula, έχω ενημερωθεί, μην βλέπεις που κάνω τον κινέζο!
Μα καλά ο μερακλής παραγωγός δεν είχε λύση για τις μύγες?
Καλημέρα!!!

Ra Ma είπε...

Αλλάζετε τα θέματά σας diVa μου γρήγορα! (για τους ρυθμούς μου!!!) Μέχρι να το δουλέψω λίγο ...έχουμε πάει στο επόμενο.
Επιλέγω όμως παροιμίες ε? Για να χαμογελάσουμε βρε!!!!
Καλημέρα!!!!

La Gigi είπε...

βραχυκύλωσε Μαρκόνι, μετά από αυτόν τον κόλαφο δεν μπορούσε να λειτουργήσει, χαχαχαχαχα

Kaveiros είπε...

Καλο μηνα!

Ra Ma είπε...

Βρε anamella που κρύφτηκες εσύ ανάμεσα!!! Η παροιμία με εντυπωσίασε και μάλλον ...έχει δίκαιο. χα,χα,χα
Καλό ξημέρωμα!!!

Ra Ma είπε...

xa,xa,xa βρε melissoula του κόψατε κάθε δημιουργική διάθεση!!! Κάπνισε περισσότερο εκείνο το καλοκαίρι???
Καλό ξημέρωμα!!!

Ra Ma είπε...

Καλό μήνα Kaveire με έχεις μπερδέψει με αυτό το άλογο...

ZouZouna είπε...

Ναι, ναι, πάρε την κυψέλη σου απο δω, πιο πάνω στα νερά! Και να σου πω, μην ξεχάσεις να μου φυλάξεις ένα βαζάκι μέλι...
Οσο για την μουσική, με γύρισες στο 81....? έλααααα, με τις παρελθοντολογίες.. Διαχρονικές όμως. Καλά, έκανα πως δεν άκουσα....

Ra Ma είπε...

χα, εντάξει zouzounz πάω πιο πανω στο θυμάρι! Αν δεν βγάλω φέτος βασιλικό πολτό να καψω τις κυψέλες μου!

KitsosMitsos είπε...

Και γυρνώντας απ'το ταξίδι, μπαίνοντας στα μπλογκ τον έψαχνα τον Καζαμία!
Να'σαι καλά ωρέ!

Ra Ma είπε...

xa,xa,xa βρε KitsMits, τι έγινε? ...συνήθεια???
Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

χρονια ασχολουμε με τον δακο πρωτη φορα βλεπω πορτοκαλαδα ουτε ενα δεντρο ελιας δεν εχεις αηδιες λες
ακουσες μια βλακεια και την μεταδιδεις χωρις διασταυρωση στοιχειων.
εισαι ο μοναδικος σε ολο το ιντερνετ που λες αυτες τις σαχλαμαρες..