24/12/09

Χριστούγεννα 2009


Χρόνια Πολλά σε όλους!

21/12/09

Ο Γατούλης


Cat: Από το πρωί στέκομαι σε αυτό το παράθυρο και δεν έχω σταυρώσει θηλυκή γάτα! Ώρα είναι να με πιάσουν και οι ρευματισμοί μου. Δεν έχω όμως παράπονο! Χθες βράδυ ας πούμε, είχα μια super ερωτική εμπειρία με τη φιλεναδίτσα μου αλλά και ένα άγριο καβγαδάκι. Αφού συναγωνιστήκαμε στις κραυγές και στις στάσεις, αφού ζωγραφίσαμε με νυχιές ο ένας το κορμί του άλλου, της λέω, "Και όταν άφησες το ημερολόγιό σου, βρήκα την ευκαιρία να κάνω μια σύντομη έρευνα σχετικά με ένα όνομα που μπόρεσα να δω. Αλλά όταν κάλεσα τον αριθμό του, να ρωτήσω αν πέρασε τη νύχτα μόνος, αυτός είπε 'δεν θυμάμαι' και έκλεισε το τηλέφωνο."

Marc: Α! ένας ωραίος γάτος σε ένα κόκκινο παράθυρο, σε έναν ταλαιπωρημένο τοίχο, με την πρασινάδα και την αντανάκλαση στα καλυμμένα από πίσω τζάμια ...μμμ σαν ωραία σύνθεση να μου φαίνεται!

Cat: Άντε πάλι, τι να θέλει αυτός και με κοιτάζει παράξενα... και που λέτε άρχισα να την ρωτάω, "Δεν μπορώ να το πιστέψω, τί σκεφτόσουν?, πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό?, είχατε πιει?" Και μετά της ξεφουρνίζω το μεγαλοπρεπέστατο, "Θέλεις να ξέρεις τι ήταν αυτό που με έκανε να το κάνω? Ήταν γιατί εσύ με οδήγησες να το κάνω." Τότε ήταν που έβγαλε νύχια ...χαμός! Αλλά συνέχισα ακάθεκτος, "Λοιπόν, μπορείς να σκεφτείς αν το ήθελες, πιστεύεις πραγματικά πως δεν είχες άλλη επιλογή? Θυμήσου πως ήσουν αυτή που κοιμήθηκε με κάποιον άλλον" κλπ,κλπ. Την έκανα ...γάτα Αγκύρας!

Marc: Έλα γατούλη, δώσε μου μια καλή πόζα! Ψιψιψιψι, ψιψιψιψι μα δεν θα με κοιτάξει? Τόση αδιαφορία? Χορτασμένος θα είναι!

Cat: Όχι ρε, δεν είμαι χορτασμένος, απλά δεν μου αρέσει να με σημαδεύουν με μια φωτογραφική μηχανή και να περιμένουν πότε θα ...φτερνιστώ! Τελικά που λέτε δεν άντεξα και πήρα την απόφαση να της το ξεφουρνίσω, "Αν είσαι τόσο έξυπνη, ήδη θα γνωρίζεις γιατί έχω να σου πω αυτό: αντίο. Όχι μην με αγγίζεις, σε παρακαλώ μην έρθεις κοντά μου, μην το σκέφτεσαι, με ακούς?" Ξεσηκώθηκε η γειτονιά από τους λυγμούς ...καλά, αυτός δεν λέει να φύγει με τίποτα και όχι τίποτα άλλο αλλά με τρώει και ο σβέρκος μου!

"Με τρώει ο σβέρκος μου"

Marc: Χα! Σε τσάκωσα γατούλη! [κλικ!] Έλα τώρα δώσε μου και ένα κοντινό, χαμογέλασε, πες ποντικίίίίίίίί [κλικ!] Έτσι μπράβο, είσαι πολύ καλός!

"Χαμογέλασε, πες ποντικίίίίίίίί"

Cat: Ουφ, έφυγε! Αν δεν έκανα αυτό το θεαματικό ξύσιμο ακόμα εδώ θα ήταν! Δεν περνάει και κανένα θηλυκό...


Δεν είναι και οι καλύτερες φωτογραφίες που έχω βγάλει αλλά είπα να αλλάξω το κλίμα με τους ...ταλαιπωρημένους αγγέλους. Έπρεπε να βάλω να παίξει και αυτό το κομματάκι!

Στο podcast λοιπόν, παίζουν οι Cinerama το "Cinerama Reel 2, Dialogue 2". Τα λόγια του τραγουδιού -τα περισσότερα- βρίσκονται στο κείμενο με πλάγια γράμματα. Θλιμμένο και μελαγχολικό, σχεδόν ένα δράμα, αν και το βρίσκω ερωτικό ειδικά με την γυναικεία φωνητική πινελιά. Ταιριάζει με τον καιρό και μου αρέσει πάρα πολύ. Καλή σας ακρόαση!!!

5/12/09

Χαμένος Παράδεισος



Ούρλιαξε.

Με τα δάκτυλα άγγιξε τις μήνιγγες του μυαλού του, τις πίεσε μέχρι που τις τρύπησε, βύθισε τα δάκτυλα βαθιά στα νεύρα του εγκεφάλου και άρχισε να τα στριφογυρίζει....

Η συνέχεια στο Σκοτεινό Δωμάτιο.



Καμιά φορά, μια φωτογραφία μπορεί να σε στείλει στη κόλαση.


Στο podcast παίζει ένα από αυτά που ονομάζονται closing tracks και βρίσκονται κρυμμένα στο τέλος των cd. Αυτό υπάρχει στη δουλειά του αυστριακού και ταλαντούχου παραγωγού Parov Stelar, αξίζει την προσοχή σας. Απολαύστε το, βάλτε το στην επανάληψη και αφήστε το να παίζει ατελείωτες ώρες.